klimaat-scam

Het klimaatbedrog

De onderstaande drie video’s laten zien dat het klimaatverhaal geen stand houdt. Waarom zou iedereen deze documentaires moeten zien? Omdat onder het mom van klimaatverandering onze bewegingsvrijheid, ons gedrag en onze rechten ernstig ingeperkt worden. Is klimaatverandering eigenlijk wel onze schuld?

 

I. De begoocheling van opwarming van de aarde

“The great global warming swindle” is een uitstekende documentaire waarin het “klimaatverhaal” wordt onderzocht. Erick van Dijk maakt de de ondertiteling. Zeer de moeite waard.

 

 

II. UNconventional Grey: De ontbrekende schakel tussen geo-engineering en klimaatverandering

Het klimaat is – net als de mens – een natuurlijk gegevenen verandert daarom continu. Extreme klimaat veranderingen worden door schaduwregeringen veroorzaakt. De normale klimaatveranderingen van de afgelopen duizenden jaren zouden ons niet bang maken. Extreme klimaatveranderingen genereren de angst die nodig is om in het klimaatverhaal mee te gaan.

UNconventional Grey schetst een beeld van hoe Geo-engineering – niet het dekmantelverhaal “klimaatverandering” – rechtstreeks leidt naar het VN “duurzame ontwikkeling” / koolstoffen / Agenda 21 / 2030 masterplan. In feite is Geo-engineering met de weg naar wereldregering en faciliteert het de grootste overdracht van vermogen naar de rijksten der aarde ooit.

 

 

Geo-engeenering & super weapons

Ons klimaat wordt gemanipuleerd ten behoeve van politieke en zelfs oorlogsdoeleinden? Het klimaat als wapen?!

 

Deze twee papers gaan diep op deze vraag in:

 Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025

 Super Weapons (Energy Weapons) for Inducing Earthquakes, Landslides, Sinkholes, Snow Avalanche, and Erupting Volcanoes – Morteza Sheshpari

Meer informatie op deze uitstekende website: https://weathermodificationhistory.com//

Meer over weermodificatie
Heeft u ooit gehoord van de “Cloudseedingmarket”?

 

https://markwideresearch.com/uk-cloud-seeding-market/

 

 Meer info:

https://twitter.com/buddkj/status/1785217533819167028

 

De blauwe luchten van vroeger…

 

 

 

 

De overheid veroorzaakt onze regen?

Reactie 1 op de post van Leilani Dowding:

http://weathermodification.com/

 

 

 

 

Gaat het nog verder dan dat?

Reactie 2 op de post van Lelani Dowding 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III. De mythe van Extinction Rebellion

Extinction rebellion wordt door de schaduwregeringen gefinancierd en gestimuleerd. Niets is beter dan dat het volk zelf vraagt om de gevangenis die onder het mom van klimaatverandering voor ons wordt opgetuigd. Voor meer info over reisbeperkingen, 15 min cities, SDG’s en meer ga naar pagina ‘Plannen

 

 

Extinction Rebellion in Nederland - acties op A12
De acties van Extinction Rebellion helpen ons van de regen in de drup. Sieta van Keimpema legt uit waarom het resultaat van 21 dagen actievoeren op de A12 ons nog erger gaan benadelen. Het afschaffen van subsidies aan de olieindustrie gigantische schadeclaims op kunnen leveren en we dus niet zomaar rucksichtlos moeten doorvoeren. Iets wat het kabinet (zogenaamd door de acties van ER) wel van plan is.
 
Vlog van Sieta: “GL en D66 willen versneld de ‘fossiele subsidies’ afbouwen.”

 

Ondoordachte/domme moties, wetten en wetswijzigingen, hebben Nederlanders al een vermogen gekost en gaan ons in de toekomst nog meer kosten. Waarom? De Nederlandse Staat heeft juridisch waterdichte handelsverdragen afgesloten met buitenlandse investeerders waardoor deze miljarden kunnen claimen bij wetten/wetswijzigingen die hen winst/opbrengsten kosten. De “Wet verbod op kolen bij elektriciteitsproductie” van Rutte III, Rob Jetten uit 2019, heeft ons 2 claims opgeleverd van energiebedrijven. En kunnen ons miljarden gaan kosten. Meer weten over de gevolgen van investeerdersverdragen? Bekijk dan (de bijlages bij) VN rapportages over ISDS.

Bron: https://www.ohchr.org/en/documents/thematic-reports/a78168-paying-polluters-catastrophic-consequences-investor-state-dispute

 

Meer informatie over het klimaat op de pagina klimaat van de website www.stichtingvaccinvrij.nl

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.