blog

Deze pagina is nog in opbouw

De reguliere media laten het volledig afweten om de bevolking goed te informeren over de meest ingrijpende politieke en juridische verandering die ooit heeft plaatsgevonden.

Gelukkig zijn er goede bronnen:
James Roguski

James RoguskiJames Roguski is een onderzoeker, schrijver, voorstander van natuurlijke gezondheid en een activist die gelooft dat de oude systemen terecht afbrokkelen. En dat we hun plaatsvervangers snel dienen op te bouwen.

James bracht documenten aan het licht over voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling van de WHO. Hij speelde een belangrijke rol bij de bewustmaking van de wijzigingen, wat ertoe leidde dat de amendementen in mei 2022 werden verworpen.

James doet er nu alles aan om de verborgen agenda van de WHO achter hun voorgestelde “pandemieverdrag” bloot te leggen, evenals de voortdurende pogingen van de WHO om de Internationale Gezondheidsregeling te wijzigen.

De 100 redenen op de homepagina van deze site zijn de vertaling van een artikel van James Roguski.

Zijn website is een aanrader. ALLE informatie over de ‘Pandemic Treaty’ en de voorgestelde wijzigingen van de ‘International Health Regulations’ staan hierop – en worden elke paar dagen bijgewerkt.

 

Klik hier om naar zijn website te gaan: James Roguski

Klik hier om naar een overzichts-pagina van zijn belangrijkste bezwaren te gaan: Main Concern

 

Maria zeee

Tekst

James Corbett

Tekst

Childrens Health Defense

Tekst

De Andere Krant

Tekst

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.