Globalisten

Van democratie naar dictatuur

 

  • Globalisten zijn de rijkste 1% van de wereldbevolking. Zij zijn rijker dan landen en hebben zeer veel macht.
  • Globalisten zijn bezig met het opzetten van een wereldregering. We zitten in een transitie van een democratie naar een mondiaal aangestuurde, digitale controle maatschappij.
  • Hun spel door de eeuwen heen heet “verdeel & heers” en “brood & spelen”: als we denken in links/rechts, goed/fout zien we niet wie ons controleert – en als we maar kunnen overleven en afgeleid worden, zien we niet wie werkelijke aan de touwtjes trekt.
Wie zijn de globalisten?
Hoe komen de globalisten aan zoveel geld?

De manieren waarop de globalisten aan hun onmetelijk grote fortuin zijn gekomen is onder meer door winst te maken op oorlogen, mensenhandel, drugshandel, het creëren van monopolyposities (farma, olie, multinationals), geld creëren of witwassen, uitbuiten van derde wereldlanden en beleggen met of zonder voorkennis.

Zij kopen alles en iedereen af en om hun doel te bereiken.

Wie zijn de globalisten?

Onder de globalisten worden onder andere gerekend: steenrijke families, waaronder de Rockefellers en de Rothshields, koningshuizen, het Vaticaan, steenrijke zakenlieden waaronder George Soros, Bill Gates, Albert Bourla, (ex)politici zoals Henry Kissinger, Justin Trudeau, Amerikaanse presidenten, zoals Joe Biden, Barack Obama, CEO’s van (wereld)banken zoals Christine Lagarde, voorzitters van NGO’s zoals Tedros Gebreyesus, Antonio Gueterres

 

Een voorbeeld:

 

Meer info: The family that financed Europe

 

 

Globalisten & oorlog

De strijd om de macht wordt gevoerd met 5th generation warfare. Wat is dat?

 

Voor bronnen van ‘5de generatie oorlogsvoering’ ga naar: The Corbett Report

WO I en WO II

De globalisten worden rijk van oorlogen en financieren vaak twee kanten in het conflict. In de onderstaande video legt James Corbett uit hoe dat in zijn werk is gegaan in WO I en WO II. Hebben we dan niets geleerd?

WO I

 

Waar ging de Eerste Wereldoorlog over? Hoe begon hij? Wie wonnen er? En wat hebben ze gewonnen? Nu, 100 jaar nadat de laatste schoten klonken, zijn deze vragen nog steeds een raadsel voor zowel historici als leken. Maar zoals we zullen zien, is deze verwarring geen toeval van de geschiedenis, maar de wol die over onze ogen is getrokken om ons te beletten te zien wat WO I werkelijk was. Dit is het verhaal van WO I & WO II die u niet in de geschiedenisboeken heeft gelezen.

Het is een zeer lange documentaire. U kunt het in drie delen zien of het transcript lezen evenals de bronnen op de: “website van James Corbett

 

WO II

 

James Corbett praat met Keith Knight van The Libertarian Institute over het boek van Patrick J. Buchanan’s uit 2008, “Churchill, Hitler and “The Unnecessary War’: Ze kiezen elk vijf belangrijke inzichten uit het boek en leggen uit wat deze inzichten ons leren over de Tweede Wereldoorlog in het bijzonder en oorlog in het algemeen.

Proxy oorlogen

De oorlog in de Oekraïne is een proxy oorlog, De oorlog in het midden Oosten is een proxy-oorlog. Oorlogen worden niet gestart door volken, maar door de elite. De werkelijke redenen waarom een oorlog wordt gevoerd staan niet in de krant.

Julian Assange over oorlogen:

 

Meer info: Debunking a century of war lies – James Corbett

 

Oekraïne
Wie is Zelensky?
Voordat u oordeelt… bent u bereid om naar de onderstaande afleveringen te kijken?

 
 

Who is Zelensky, really – investigative journalist Ben Swann launches new series
 

 
 
Ben Swann: Zelensky unmasked – Episode 1
 

 
 

Ben Swann: Zelensky unmasked – Episode 2
 

 
 

Zelensky prods US for more aid while Congress stalls
 

 

 

Globalisten & geld

Het hoofd van de slang is het geld systeem.

Hidden secrets of money - met Nederlandse ondertiteling
Een prachtige serie over het geldsysteem in zijn algemeenheid is ‘Hidden secrets of money‘. Elf afleveringen laten zien dat het allemaal niet is wat het lijkt..
The money makers

Bill Still is een onderzoeksjournalist en bekroond filmmaker. Hij schreef onder andere voor USA Today, The Saturday Evening Post, en het Los Angeles Times Syndicate en produceerde het radioprogramma Health News. Hij heeft 22 boeken en drie documentaire video’s geschreven.

Still onthult de grootste oplichterij in de geschiedenis: de werkelijke manieren waarop geld en schulden worden gecreëerd en gecontroleerd.

In het licht van de oplopende schulden en de wereldwijd dalende levensstandaard legt hij uit dat degenen die profiteren van dit verlammende financiële probleem, willen dat wij, het publiek, in verwarring blijven over wat geld werkelijk is en hoe het is gecreëerd. Het goede nieuws van Jekyll Island is echter de bewering dat we dit wereldwijde probleem kunnen oplossen, zonder oorlogen of revolutie; alleen een duidelijk begrip van het probleem en de verrassend eenvoudige oplossing. Niet ondertiteld.


 

 

 

Globalisten & macht

De staart van de slang is corruptie en omkoping. 

Belangenverstrengelingen
Follow the Money: Conflicts of Interest – Fahrie Hassan

Fahrie Hassan is Moleculair Bioloog en MSc in Chemische Pathologie, gespecialiseerd in Moleculaire Genetica, Enzymologie, Immunologie en Biochemie.

Dit is een bewerkt segment van de wekelijkse live General Assembly Meeting op 18 juli 2022.
 

 

U kunt de presentatie van Fahrie Hassan hier downloaden

Hoe de wereld werd overgenomen door het grote geld

De manieren waarop de globalisten aan hun geld komen is ondermeer door winst te maken op oorlogen, mensenhandel, drugshandel, het creëren van monopolieposities (farma, olie, multinationals), geld creëren of witwassen, uitbuiten van derde wereldlanden, beleggen met of zonder voorkennis.

How big oil conquered the world

Deze documentaire legt uit hoe de olie-industrie de farmaceutische industrie met elkaar verweven zijn, en hoe enorm groot de invloed van de Rockefeller-familie is op de wereldbevolking.
John D. Rockefeller en nog een aantal belangrijks spelers hebben een fortuin verdiend in de olie-industrie. Dat geld hebben zij gebruikt om invloed te kopen in het onderwijs, de geneeskunde, het geldsysteem en de voedselvoorziening. Hun streven is om (steeds groter wordende ) controle uit te oefenen op alle belangrijke aspecten van het leven. Nederlands ondertiteld.

(ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten)

Voor deel twee klik hier: ‘Why Big Oil Conquered the World’
Voor tekst klik hier: script deel 1 & deel 2 – James Corbett

 

How blackrock conquered the world

 

 

Kijk ook naar: How Vanquard conquered the world

 

De infiltratie van de globalisten is ver gevorderd. De meeste regeringen en veel overheidsinstellingen hebben te maken met corruptie en omkoping – ook in Nederland.
Supranationale organisaties hebben bijna allemaal te maken met corruptie en omkoping. Het rechtssysteem, de media en het onderwijs worden allemaal sterk beïnvloed door het grote geld van de globalisten.

Meer info:
• pagina Nederland
• pagina VN
• pagina WHO
• pagina WEF
• Pagina EU

 

 Monopoly: de waarheid over ons systeem

Tim Gielen maakte deze prachtige video die uitlegt  dat minder dan een handje vol mega-corporaties vandaag de dag ons leven in ieder aspect domineren. Van het ontbijt dat s’ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren – alles draagt bij aan de macht van deze corporaties.

 

 

 

Globalisten & de geschiedenis

De onderstaande geschiedenis lezen we niet in de krant en leren we niet op school.

De geschiedenis die nooit is verteld

Wie hebben de macht in handen? Het wordt steeds duidelijker dat dit niet de door het volk gekozen politici zijn, maar schaduwregeringen. De familie Rockefeller speelt een belangrijke rol in het geheel.

 

Het onderstaande interview Van Ivor Cummins met Dr. Jacob Nordangard is zeer de moeite waard. Het verklaart waarom de wereld steeds gekker lijkt te worden. (niet ondertiteld)

 

 

Dit interview behandelt alles van belang: de geopolitieke geschiedenis van Rockefeller/Carnegie/Ford stichtingen, tot aan de invloedrijke dominantie van Rockefeller in de jaren 1940. En hun oprichting van de Volkenbond (later de Verenigde Naties en de WHO).

De ontwikkelingen versnellen met de oprichting van het Rockefeller Brothers Fund, de Trilaterale Commissie, de Club van Rome, het European Management Forum (dat al snel het World Economic Forum zou worden), de UN Agenda 21, de Earth Charter Commission, de G20 – en een duizelingwekkende reeks steeds machtiger wordende organisaties tot in de jaren 2000.

Een belangrijk moment vond plaats in 2019, toen het enorm uitgebreide World Economic Forum in alle stilte een samenwerkingscontract tekende met de Verenigde Naties (een gebeurtenis met enorme gevolgen – maar nul media-aandacht).

In het kort verklaart deze epische productie het bizarre gedrag van Covid, Climate, Trans, enz. Het interview is aangevuld met illustraties en clips.

Dr. Nordangård’s boek in het Engels kunt u hier bestellen.

Rockefellers – Rockefeller controlling the game

 

 

Globalisten, Corona & klimaatverandering

Des te meer geld des te meer macht.

Hoe corona en klimaatverandering de globalisten in de kaart speelt

Onder het mom van Corona en klimaatverandering voeren overheden een eindeloze oorlog tegen een onzichtbare vijand. Een oorlog die we nooit gaan winnen, maar die ons lichamelijk verzwakt, verarmd en verward. Een oorlog die ons in een constante staat van angst houdt waardoor we gemakkelijk te manipuleren zijn.

Het creëert verdeel en heers en de lachende derde zijn de globalisten die zich verrijken en hun macht uitbreiden.

 

 

Corona als verdienmodel
Tijdens de eerste twee jaar van de pandemie kregen we elke 26 uur een nieuwe miljardair erbij. En hebben de tien rijkste mannen ter wereld hebben hun vermogen meer dan verdubbeld van 700 miljard dollar naar 1,5 biljoen dollar – met een snelheid van 15.000 dollar per seconde of 1,3 miljard dollar per dag. Oxfam zegt dat inkomensongelijkheid bijdraagt aan de dood van minstens 21.000 mensen per dag, of één persoon elke vier seconden.Oxfam (2022)
 
“Als deze tien mannen morgen 99,999 procent van hun rijkdom zouden verliezen, zouden ze nog steeds rijker zijn dan 99 procent van alle mensen op deze planeet.” – Gabriela Bucher, uitvoerend directeur van Oxfam International.
 
Gaan miljardairs een einde maken aan de armoede? Niet als het aan de leden van het World Economic Forum ligt. “You will own nothing and be happy”, is de slogan voor ‘The Great Reset’.
 
Het klimaat als verdienmodel

Quote 500-lid Bram Bastiaansen stopt als ‘CO2-ceo’: ‘Over een paar jaar waarschijnlijk een exit’

‘Bram Bastiaansen bouwde met ACT Commodities vanuit Nederland een miljardenbedrijf in de CO2-certificatenhandel. De 42-jarige ondernemer, met een geschat vermogen van €310 miljoen, doet nu een stapje terug. Vanaf 2009 is het Nederlandse bedrijf in ‘milieuproducten’ pijlsnel gegroeid: in 2022 bedroeg de nettowinst 86 miljoen en kon Bastiaansen inschuiven op plekje 160 van de Quote 500.’ –  Quotenet.nl

Het Parijs-akkoord over klimaatverandering en “investeringsmarkten”

Het World Economic Forum schrijft op haar website:

“De Paris Agreement over klimaatverandering heeft de reeds versnellende “climate-smart investment marktes” (klimaat-slimme investeringsmarkten) de wind in de zeilen gegeven. 2015 was opnieuw een recordjaar voor renewable energy met bijna 350 miljard dollar aan investeringen, meer dan een verdubbeling van het bedrag dat naar kolen- en gasgestookte energieopwekking ging. Dus, waar zijn de meest veelbelovende investeringen en wat moeten de regeringen doen om financiering vrij te maken?

 Om deze vragen te beantwoorden, heeft IFC – lid van de World Bank Group en de grootste wereldwijde ontwikkelingsinstelling die zich richt op de private sector in ontwikkelingslanden – de nationale klimaatverplichtingen geanalyseerd die in Parijs zijn aangegaan door 21 opkomende markteconomieën waar we grote investeringen in infrastructuur en klimaatslimme oplossingen verwachten.

 Als deze landen hun ambities waarmaken om zonne- en windenergie op te schalen, meer groene gebouwen neer te zetten, schoner transport in te voeren en afvaloplossingen te implementeren, dan is er een investeringspotentieel van 23 biljoen dollar tussen nu en 2030.World Economic Forum

Het plan van de globalisten?

Er wordt een afzetmarkt voor zonnepanelen en windmolens gecreëerd in de derde wereld. De winsten gaan naar westerse bedrijven. De investeringen worden grotendeels betaald door belastingbetalers uit de rijke landen. De armoede in de derde wereld blijft onverminderd voortbestaan.

 
Jacob Nordangård on the origins of carbon dioxide hysteria

Jacob Nordangård on the origins of carbon dioxide hysteria – (nog) niet ondertiteld

Timeline:

 

De megalomane agenda van de globalisten voor het installeren van een wereldregering onder hun bestuur – ten koste van onze vrijheden en grondrechten – is in volle gang. Lees meer over wat ons te wachten staat en hoe de plannen gefaseerd worden uitgerold. Bedenk: het zijn plannen! Het is aan ons om erin mee te gaan of onszelf te informeren over wat de globalisten van plan zijn zodat we ons ertegen kunnen verzetten.

Meer informatie:

Pagina ‘De Plannen’ 

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.