Plannen

Wat zijn de globalisten van plan?

 

Op de pagina globalisten in het hoofdmenu bespreken achtergronden: wie zijn het? hoe kan het dat mensen rijker zijn dan landen?  Geld is niet hun primaire doel – dat is macht.

Op deze pagina zullen we ingaan op hun plannen. Hierna volgen de manieren waarop zij ons onder controle willen houden in het “nieuwe normaal” van de werelddictatuur die op dit moment gefaseerd wordt ingevoerd.

 

Robert Jensen onthult hoe lang de plannen al zijn voorbereid

De plannen van de globalisten zijn al heel lang in voorbereiding. Onderzoeksjournalist Robert Jensen heeft vier shows gewijd aan oude interviews waarin op gedetailleerde wijze uit de doeken werd gedaan wat ons allemaal te wachten staat. (Deze onthulling werd gedaan in combinatie met zijn 50ste verjaardag en een doneer-actie). U kunt de interviews vinden op de website Jensen.nl. Klik op “Verjaardagsshow deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4”.

 

Central Bank Digital Currency (CBDC)

CBDC is digitaal geld, uitgegeven door  een centrale bank in plaats van een commerciele bank. Groote financiële experts van Nederland zoals Ab Flipse en Arno Wellens waarschuwen ons ervoor, en World Economic Forum aanhangers zoals Koningin Maxima promoten het openlijk.

Het is van vitaal belang dat iedereen begrijpt wat de voorgestelde veranderingen in het monetaire systeem zullen betekenen. Inmiddels heeft Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale bank, aangekondigd dat de CBDC wordt geintroduceerd. Onder het filmpje onze bedenkingen hierover…

Concreet wat programmeerbaar geld (CBDC) inhoudt. De overheid kan ten aanzien van geld bepalen:

• wanneer je het uitgeeft
• aan wie je het uitgeeft
• waarvoor je het uitgeeft
• dat je het even niet uitgeeft
• of je wel toegang hebt tot je geld

Richard Hall van Rich Planet TV heeft de onderstaande video gemaakt waarin de gevaren van smart money, digitale valuta van centrale banken (“CBDC”) en het afschaffen van contant geld worden uitgelegd.

 

 

Op 18-10-23 kondigt Christine Lagarde aan dat de digitale Euro zal worden ingevoerd. Ons commentaar op het filmpje: 

– Waarom vertelt ze niet wat de toegevoegde waarde van “digital cash” is?
– Wordt na de testfase de keuze afgenomen?
– Je hebt cash of digitaal geld. Dat ze de cbdc aan het volk verkopen als digital cash is paradoxaal. De cbdc wordt hierdoor onder valse voorwendselen geïntroduceerd, bovendien is het een oplossing voor een niet bestaand probleem.

In het filmpje  onder de aankondiging van Christine Lagarde nog even Agustín Carstens, de general manager van de BIS bank die verklapt dat het allemaal om controle gaat.

 

En als we dan ook nog even wat over de BIS bank mogen verklappen is het dat die een NAZI-verleden heeft, en van Christine Lagarde dat zij is veroordeeld voor belastingsfraude (maar hiervoor nooit haar straf heeft hoeven uitzitten), wordt duidelijk dat we te maken hebben met een kwaadaardige agenda. In de wereld van de globalisten gaat het nooit om het welzijn van de bevolking. De plannen die zij hebben gaan over hun eigen onverzadigbare honger naar macht en controle.

 

Europese Digitale Identiteit
Een digitale identiteit, of on-line identiteit is een plek waar al onze gegevens: (nationaliteit, opleiding, belastinggegevens, vaccinatiestatus etc. etc.) gemakkelijk (voor de overheid) te vinden zijn. De mogelijkheden voor het inzetten van de digitale identiteit voor het onder controle houden van de bevolking liggen voor de hand. Steeds toenemende (klimaat)belastingen kunnen automatisch gecontroleerd/ afgeschreven worden. Een social credit systeem – waarbij de toegang of deelname aan de maatschappij afhankelijk is van gehoorzamheid aan overheidsbeleid: up-to date vaccinatiestatus, zich onthouden van kritiek op de overheid etc.) – naar Chinees model is gebaseerd op een digitale identiteit.
 
 

Digitale Identiteit  wordt er doorgedrukt

 


 
 

Massaal weigeren is onze enige optie?

Op woensdag 8-11-23 heeft het Europees Parlement een akkoord bereikt. De komst van de Europese Digitale Identeit lijkt onafwendbaar. Tenzij we gewoon massaal weigeren?
 

 
 

Vibistalk in gesprek met Arno Wellens en Ab Flipse over CBDC & digitale identiteit

 
Weten we dat er 800 miljoen uit het niets is gecreëerd voor het ‘Coronafonds’, die niet is gebruikt voor de zorg, maar voor het bouwen van een controlestaat? Weten we dat de bevolking die 800 miljoen zal moeten terugbetalen onder de noemer ‘klimaatbelasting’? Weten we dat het duistere plan van de banken niets te maken heeft met gezondheid of welzijn van de bevolking, en hoe het in elkaar steekt? Weten we hoe groot de leugen is? Wat de rol is geweest van Mark Rutte en Sigrid Kaag in deze? Weten we dat het einddoel een digitale gevangenis van slaven is, waar de overheid niet alleen ons geld, maar al ons doen en laten gaat controleren?

Moge dit interview de Nederlandse bevolking inspireren tot bewustwording, verbinding en verzet in de jaren die gaan komen.
 

Verplichte vaccins

De QR-code tijdens de “corona-crisis” had geen medisch doel. Het vaccin was immers niet in staat om de overdracht van het virus tegen te houden. Het was een experiment om de volgzaamheid van de bevolking te testen. Het uiteindelijke doel is permanente QR-codes (vanwege een eeuwigdurende pandemie, klimaatcrisis of een andere reden). Vaccins en QR-codes zijn twee kanten van de medaille.

 

15 min steden
15 minuten-steden naar Chinees model?

In China zijn 15 minuten steden – gecombineerd met QR-codes – een realiteit. Bedenk dat alles altijd geleidelijk wordt ingevoerd. Het eindigt waarschijnlijk ongeveer zoals u in de onderstaande clip kunt zien.

Op Twitter post Songpinganq vele filmpjes die een beeld geven van controlestaat China.
“Resist While you can” – Songpinanq

China – dit controlesysteem bedreigt ons allemaal!

De Duitse zender KLA.tv legt uit dat China het modelland is voor het controle systeem. En ook hoe de globalisten achter dit idee zitten.

15 minuten steden in Europa

In vele grote steden wordt geëxperimenteerd met het implementeren van 15 minuten steden: overal verschijnen facial recognition camera’s en experimenteert men afsluitingen van bepaalde stadsdelen, zoals hier in Amsterdam.

Christine Anderson over 15-min steden, Klimaat Lockdowns & Digitale Tirannie

Christine Anderson is lid van het Europese parlement en zeer uitgesproken over het wanbeleid tijdens de Corona-pandemie. In het onderstaande interview waarschuwt zij ons over de uitrol van de 15 minuten -steden.

“De Covid-pass was een proefballonnetje om mensen aan een soort QR-code te laten wennen. Nu overvallen ze ons met deze 15-minuten steden. Vergis je niet. Het gaat niet om het gemak van de burger. Als we eenmaal in een totalitair regime terechtkomen en het is volledig uitgerold, dan hebben we het (gezien de technologische middelen die ze vandaag de dag tot hun beschikking hebben) niet over 30 jaar DDR [Duitse Democratische Republiek], 40 jaar DDR. We hebben het niet over 70 jaar Sovjet-Unie. We hebben het over een zeer, zeer lange tijd. Dat is waar je bang voor moet zijn. – Christine Anderson.

 

China’s Brain

Techniek – zo vergevorderd dat de mensen niet eens in de gaten hebben hoe zelfs hun denken wordt gecontroleerd

 

 

 

 

China’s brain

De mensen zitten zo sterk onder controle dat ze niet in de gaten hebben dat niet alleen hun gedrag, maar ook hun denken wordt gecontroleerd. Is het werkelijk zo mooi om te leven met de laatste technische snufjes – van kinds af aan – onder de voorwaarde dat je geen privacy hebt? Waarom wil de overheid eigenlijk ALLES van je weten?

 

 
 

CO2-budget
Op 27-11-23 wijdt BLCKBX een item aan het Carbon-credits..

Bronnen: BLCKBX

Meer info:
VN: ‘1270.000.000.000 euro CO2-belasting in 2030’
Klimaat is alleen interessant als het geld oplevert
 

Transhumanisme
Laura Aboli legt uit wat het “eindspel” is – de post humanitaire agenda of te wel transhumanisme. Videowaarheid verzorgde de ondertiteling.

 

 
 

CETA-verdrag

 “In feite worden door het verdrag allerlei bevoegdheden – wetgevend, bestuurlijk en rechtsprekend – overgeheveld naar een EU-niveau. Een supranationale macht in ons land die beslist over zaken die we in eigen hand willen houden.” – Advocate Meike Terhorst

Het CETA-verdrag is inmiddels aangenomen.

Meer info en bronnen: https://rumble.com/v1biru3-ceta-een-corporate-takeover-van-multinationals-en-de-eu-stelt-advocate-meik.html

Bronnen:

Sustainable development Goals (SDG) en Evironmental, social and corporate governance (ESG)

I. SDG’s: ga naar pagina Sustainable Development Goals

II. ESG-standaard

  • Environmental, social and corporate governance (ESG) standards – normen op het gebied van milieu, maatschappij en ondernemingsbestuur – zijn een idee van Larry Fink, CEO van Blackrock.
  • Per jaareinde 2021 was dit bedrijf volgens wikipedia de grootste vermogensbeheerder ter wereld met een belegd vermogen van bijna 9 biljoen dollar.
  • Het klimaatbedrog is de basis om mensen via SDG’s in een social credit systeem te manipuleren. Bedrijven worden via ESG’s in een sociaal credit systeem gemanipuleerd.
  • Meer info: Klimaatbedrog en SDG’s.

 

Onderzoeksjournalist James Corbett maakte een ontluisterende documentaire

Wat is de geschiedenis van Blackrock? Hoe is het zo groot en machtig geworden? Hoe ziet Blackrock de toekomst van de wereld? En natuurlijk.. heeft Blackrock iets te maken met Corona, vaccins en de agenda van de globalisten?


De documentaire bestaat uit drie hoofdstukken en een conclusie:

2:00 min. Hoofdstuk 1 – Hoe is Blackrock aan zijn onmetelijke fortuin gekomen? Waarom zit Larry Fink niet in de gevangenis? Hoe kon Fink zijn invloed op de Joe Biden administration verzekeren? Larry Fink in de Board van het World Economic Forum. Blackrock heeft een sleutelpositie in elke belangrijke gebeurtenis wereldwijd?

12:57 min. Hoofdstuk 2 – De pandemie heeft niets met een virus te maken, maar alles met de verandering van het financiële en economische systeem. Bedacht, voorgesteld en geïmplementeerd door…. Blackrock.

Een financiële coup, gepleegd toen de wereld in de ban was van de plandemie?

29:46 min. Hoofdstuk 3 – De toekomst van de wereld. Wat is Blackrock van plan te doen met haar onmetelijke fortuin en wereldwijde invloed? Wat is haar doel? Zijn ESG’s in feite de social credit score voor bedrijven? De verschuiving naar ‘duurzaamheid’ betekent een verschuiving van waanzinnig veel kapitaal. Wie profiteert hiervan? En is dit nog maar het begin?

48.26 min. Conclusie – Een sprankje hoop. Is het duurzame investeringsbeleid van Blackrock niets meer dan bedrog? Elk bedrijf en elke industrie zal getransformeerd worden naar net-zero. Wordt het publiek zich bewust van de destructieve machtspositie van Blackrock en is er iets dat we hiertegen kunnen doen?

 

$ 42 biljoen (42.000.000.000.000) dollar in twee jaar tijd - 5% belasting heffen?

De rijkste 1 procent heeft bijna tweederde van alle nieuwe rijkdom – $42 biljoen dollar die sinds 2020 is gecreëerd – in handen. Dit is bijna twee keer zoveel geld als de onderste 99 procent van de wereldbevolking. In de afgelopen tien jaar heeft de rijkste 1 procent ongeveer de helft van alle nieuwe rijkdom veroverd.Oxfam (16-01-23)

Een belasting tot 5 procent op de multimiljonairs en miljardairs van de wereld zou 1,7 biljoen dollar per jaar kunnen opbrengen, genoeg om 2 miljard mensen uit de armoede te halen. Dit is NIET wat zij voor ogen hebben. De Globalisten zijn bezig met het creëren van een onmenselijke totalitair bewind – waarbij de wereldbevolking wordt geacht haar vrijheden en (grond)rechten op te geven.

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.