Plannen

Wat zijn de globalisten van plan?

 

Op de pagina globalisten in het hoofdmenu bespreken achtergronden: wie zijn het? hoe kan het dat mensen rijker zijn dan landen?  Geld is niet hun primaire doel – dat is macht.

$ 42 biljoen (42.000.000.000.000) dollar in twee jaar tijd - 5% belasting heffen?

De rijkste 1 procent heeft bijna tweederde van alle nieuwe rijkdom – $42 biljoen dollar die sinds 2020 is gecreëerd – in handen. Dit is bijna twee keer zoveel geld als de onderste 99 procent van de wereldbevolking. In de afgelopen tien jaar heeft de rijkste 1 procent ongeveer de helft van alle nieuwe rijkdom veroverd.Oxfam (16-01-23)

Een belasting tot 5 procent op de multimiljonairs en miljardairs van de wereld zou 1,7 biljoen dollar per jaar kunnen opbrengen, genoeg om 2 miljard mensen uit de armoede te halen. Dit is NIET wat zij voor ogen hebben. De Globalisten zijn bezig met het creëren van een onmenselijke totalitair bewind – waarbij de wereldbevolking wordt geacht haar vrijheden en (grond)rechten op te geven.

 

 

De uitrol van een controle staat

 

Op deze pagina zullen we ingaan op de plannen van de allerrijksten der aarde. Die gaan niet over een eerlijke verdeling van het geld en gelijke kansen op een menselijk leven voor elke wereldbewoner. Hierna volgen de manieren waarop zij ons onder controle willen houden in het “nieuwe normaal” van de werelddictatuur die op dit moment gefaseerd wordt ingevoerd.

Robert Jensen onthult hoe lang de plannen al zijn voorbereid

De plannen van de globalisten zijn al heel lang in voorbereiding. Onderzoeksjournalist Robert Jensen heeft vier shows gewijd aan oude interviews waarin op gedetailleerde wijze uit de doeken werd gedaan wat ons allemaal te wachten staat. (Deze onthulling werd gedaan in combinatie met zijn 50ste verjaardag en een doneer-actie). U kunt de interviews vinden op de website Jensen.nl. Klik op “Verjaardagsshow deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4”.

 

Central Bank Digital Currency (CBDC)

CBDC is digitaal geld, uitgegeven door  een centrale bank in plaats van een commerciele bank. Groote financiële experts van Nederland zoals Ab Flipse en Arno Wellens waarschuwen ons ervoor, en World Economic Forum aanhangers zoals Koningin Maxima promoten het openlijk.

De gevaren van de CBDC


Concreet wat programmeerbaar geld (CBDC) inhoudt. De overheid kan ten aanzien van geld bepalen:

• wanneer je het uitgeeft
• aan wie je het uitgeeft
• waarvoor je het uitgeeft
• dat je het even niet uitgeeft
• of je wel toegang hebt tot je geld

Richard Hall van Rich Planet TV heeft de onderstaande video gemaakt waarin de gevaren van smart money, digitale valuta van centrale banken (“CBDC”) en het afschaffen van contant geld worden uitgelegd.

 

 

 

Op 18-10-23 kondigt Christine Lagarde aan dat de digitale Euro zal worden ingevoerd. Ons commentaar op het filmpje:

– Waarom vertelt ze niet wat de toegevoegde waarde van “digital cash” is?
– Wordt na de testfase de keuze afgenomen?
– Je hebt cash of digitaal geld. Dat ze de cbdc aan het volk verkopen als digital cash is paradoxaal. De cbdc wordt hierdoor onder valse voorwendselen geïntroduceerd, bovendien is het een oplossing voor een niet bestaand probleem.

In het filmpje  onder de aankondiging van Christine Lagarde nog even Agustín Carstens, de general manager van de BIS bank die verklapt dat het allemaal om controle gaat.

 

En als we dan ook nog even wat over de BIS bank mogen verklappen is het dat die een NAZI-verleden heeft, en van Christine Lagarde dat zij is veroordeeld voor belastingsfraude (maar hiervoor nooit haar straf heeft hoeven uitzitten), wordt duidelijk dat we te maken hebben met een kwaadaardige agenda. In de wereld van de globalisten gaat het nooit om het welzijn van de bevolking. De plannen die zij hebben gaan over hun eigen onverzadigbare honger naar macht en controle.

 

 

Arno Wellens – specialist op het gebied van de EU en de CBDC

Blijf uzelf informeren over recent ontwikkelingen met de CBDC bij ‘Current Ratio‘ van Arno Wellens:

Bijvoorbeeld: CBDC op de helling: start 12:00 min

 

 

 

Nederlandse ID-wallet

De Nederlandse ID-wallet is een combinatie van CBDC en al uw andere persoonlijks gegevens: het gewone paspoort, het vaccinspaspoort, uw BSN-nummer, uw bankgegevens, hypotheek.. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan het in de wallet worden opnemen. Het is niet alleen een wallet (portomonée) en het is ook niet alleen een paspoort, het is een persoonlijk dossier. Het is nu nog vrijwillig, maar het ligt er dik bovenop dat deze belofte geschonden zal worden.  De Nederlandse ID-wallet is het ultieme gereedschap voor een controle-maatschappij.

De risico’s van de ID-wallet zijn groot – één goede hacker, en al uw gegevens liggen in één klap op straat. 

Op 16 april 2024 publiceert de overheid het volgende bericht:

NL ID-wallet stap verder in ontwikkeling

Eind maart 2024 is een eerste werkende versie van de NL ID-wallet gepubliceerd. De volgende stap is het uitwerken van een verstrekkings- en ontvangstvoorziening en het uitvoeren van beproevingen.

De eerste versie van NL ID-wallet wordt uitgebreid getest in de praktijk. Het projectteam gaat eerst aan de slag met inloggen bij een gemeente en het aanleveren van gegevens tijdens een hypotheekaanvraag. Daarnaast test men hoe gebruikers de wallet gemakkelijk kunnen vullen met gegevens. En op welke manier organisaties  gegevens uit de app kunnen opvragen, controleren en gebruiken. 

Wil je meer weten of meepraten over de ontwikkeling van de ID-Wallet? Bekijk dan de community op Pleio.

Europese Digitale Identiteit

Update 3-3-24: Terwijl de media wegkijken is de digitale identiteit aangenomen:

 

 

 

Digitale identiteit

Een digitale identiteit, of on-line identiteit is een plek waar al onze gegevens: (nationaliteit, opleiding, belastinggegevens, vaccinatiestatus etc. etc.) gemakkelijk (voor de overheid) te vinden zijn. De mogelijkheden voor het inzetten van de digitale identiteit voor het onder controle houden van de bevolking liggen voor de hand. Steeds toenemende (klimaat)belastingen kunnen automatisch gecontroleerd/ afgeschreven worden. Een social credit systeem – waarbij de toegang of deelname aan de maatschappij afhankelijk is van gehoorzamheid aan overheidsbeleid: up-to date vaccinatiestatus, zich onthouden van kritiek op de overheid etc.) – naar Chinees model is gebaseerd op een digitale identiteit.

Digitale Identiteit  wordt er doorgedrukt

 

Niet gevaccineerd is geen toegang tot de maatschappij?

Digitale-ID – Stel dat de invoering van de Digitale-ID de diensten/informatie die er onder gaan vallen aan elkaar verbindt. Stel dat het bedanken voor welke vaccinatie dan ook zou kunnen inhouden dat andere diensten van je DigiD geblokkeerd worden?

 

 

Vibestalk in gesprek met Arno Wellens en Ab Flipse over CBDC & digitale identiteit

Weten we dat er 800 miljoen uit het niets is gecreëerd voor het ‘Coronafonds’, die niet is gebruikt voor de zorg, maar voor het bouwen van een controlestaat? Weten we dat de bevolking die 800 miljoen zal moeten terugbetalen onder de noemer ‘klimaatbelasting’? Weten we dat het duistere plan van de banken niets te maken heeft met gezondheid of welzijn van de bevolking, en hoe het in elkaar steekt? Weten we hoe groot de leugen is? Wat de rol is geweest van Mark Rutte en Sigrid Kaag in deze? Weten we dat het einddoel een digitale gevangenis van slaven is, waar de overheid niet alleen ons geld, maar al ons doen en laten gaat controleren?

Moge dit interview de Nederlandse bevolking inspireren tot bewustwording, verbinding en verzet in de jaren die gaan komen.

Verplichte vaccins

De QR-code tijdens de “corona-crisis” had geen medisch doel. Het vaccin was immers niet in staat om de overdracht van het virus tegen te houden. Het was een experiment om de volgzaamheid van de bevolking te testen. Het uiteindelijke doel is permanente QR-codes (vanwege een eeuwigdurende pandemie, klimaatcrisis of een andere reden). Vaccins en QR-codes zijn twee kanten van de medaille.

 

15 min steden
15 minuten steden in Nederland

De uitrol van 15 minuten steden is buiten het zicht van de burgers gaande.

Op de website veiligesmartcities.nl heeft men het over de safety and security coalitie:

‘Doel van de Impact Coalitie is dat gemeenten en de politie van elkaar leren als het gaat om veiligheid in de openbare ruimte met smart society-oplossingen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan crowd management, inzet van drones voor veiligheid en veilige voorwaardelijke datadeling tussen burgers en overheid.’ Impact Safety and Security Coalitie

 

 

 

 

 

15 minuten-steden naar Chinees model?

In China zijn 15 minuten steden – gecombineerd met QR-codes – een realiteit. Bedenk dat alles altijd geleidelijk wordt ingevoerd. Het eindigt waarschijnlijk ongeveer zoals u in de onderstaande clip kunt zien.

 

 

 

Op Twitter post Songpinganq vele filmpjes die een beeld geven van controlestaat China.
“Resist While you can” – Songpinanq

China’s Brain

Techniek – zo vergevorderd dat de mensen niet eens in de gaten hebben hoe zelfs hun denken wordt gecontroleerd

De mensen zitten zo sterk onder controle dat ze niet in de gaten hebben dat niet alleen hun gedrag, maar ook hun denken wordt gecontroleerd. Is het werkelijk zo mooi om te leven met de laatste technische snufjes – van kinds af aan – onder de voorwaarde dat je geen privacy hebt? Waarom wil de overheid eigenlijk ALLES van je weten?

 

China – dit controlesysteem bedreigt ons allemaal!

De Duitse zender KLA.tv legt uit dat China het modelland is voor het controle systeem. En ook hoe de globalisten achter dit idee zitten.

 

Christine Anderson over 15-min steden, Klimaat Lockdowns & Digitale Tirannie

Christine Anderson is lid van het Europese parlement en zeer uitgesproken over het wanbeleid tijdens de Corona-pandemie. In het onderstaande interview waarschuwt zij ons over de uitrol van de 15 minuten -steden.

“De Covid-pass was een proefballonnetje om mensen aan een soort QR-code te laten wennen. Nu overvallen ze ons met deze 15-minuten steden. Vergis je niet. Het gaat niet om het gemak van de burger. Als we eenmaal in een totalitair regime terechtkomen en het is volledig uitgerold, dan hebben we het (gezien de technologische middelen die ze vandaag de dag tot hun beschikking hebben) niet over 30 jaar DDR [Duitse Democratische Republiek], 40 jaar DDR. We hebben het niet over 70 jaar Sovjet-Unie. We hebben het over een zeer, zeer lange tijd. Dat is waar je bang voor moet zijn. – Christine Anderson.

 

Zero-emission zones
Zero Emission zones
 

Wat zijn het?

 
Onderdeel van de Green Deal zijn Zero Emission zones om de CO2 uitstoot in steden te verlagen. Wat daar de implicatie’s van zullen zijn voor het dagelijks leven in de stad is voor niemand duidelijk, maar toch. Is de uitrol ervan in volle gang.
 
Meer info: https://www.opwegnaarzes.nl/over-zes/green-deal-zes
 
 

Waar komen ze?

 
Vrijwel alle grote steden in Nederland zullen volledig omgebouwd worden.
 
Meer info: https://www.opwegnaarzes.nl/waar-komen-de-ze-zones
 
 

Is wordt niet geluisterd naar de burgers

 
Een mooi voorbeeld over de “inspraakavonden” waar de burgers boos mogen zijn, maar verder niets veranderd.

“Gisteren bij een inspraak avond geweest over parkeerbeleid” Lees de tweet van Marjolein

 
 
We weten inmiddels dat het narratief van de CO2-verlaging niet klopt. Wat hangt er boven ons hoofd?

 

We kunnen nog terug uit de net-zero fuik

 
Clintel-oprichter prof. Guus Berkhout en oud-politicus prof. Kees de Lange geven in een nieuw essay (zie de link hieronder) aan dat er geen enkele reden is door te gaan met Net Zero-beleid.

Download: https://clintel.nl/wp-content/uploads/2024/06/BdL-NL-v3.pdf

 

CO2-budget
Op 27-11-23 wijdt BLCKBX een item aan het Carbon-credits..

Bronnen: BLCKBX

Meer info:
VN: ‘1270.000.000.000 euro CO2-belasting in 2030’
Klimaat is alleen interessant als het geld oplevert
 

CETA-verdrag

 “In feite worden door het verdrag allerlei bevoegdheden – wetgevend, bestuurlijk en rechtsprekend – overgeheveld naar een EU-niveau. Een supranationale macht in ons land die beslist over zaken die we in eigen hand willen houden.” – Advocate Meike Terhorst

Het CETA-verdrag is inmiddels aangenomen.

Meer info en bronnen: https://rumble.com/v1biru3-ceta-een-corporate-takeover-van-multinationals-en-de-eu-stelt-advocate-meik.html

Bronnen:

CEBAM certificaten

Het CEBAM is het instellen van een mechanisme voor “Koolstofgrenscorrectie”. “

De eerste contouren van de uitwerking van de CBAM-verordening (die op 17 mei 2023 in werking is getreden en van toepassing is in de EU sinds 1 oktober 2023; althans gefaseerd van toepassing wordt: zie artikel 36 van de Verordening: te voltooien per 1 januari 2026), worden al zichtbaar.

CEBAM- certificaten zijn certificaten waarmee ondernemers moeten kunnen aan tonen dat zij op een zo duurzaam mogelijke manier produceren.

In de CEBAM vorderingn staat dat iedere transitie boven de €150,= invoer in Nederland een CEBAM certificaat moet hebben. Dit al een verstikkende financiuele rompslomp en een nekslag voor veel (kleine) bedrijven?

 

 

Meer info:

– Lezing Waarheid versus Rechtvaardigheid – Jeroen Pols en Willem Engel
Vanaf 14:25 min gaan het over CEBAM

Dit soort regulering heeft Jeff Berwick al in zijn boek beschreven uit 2020 ‘The Controlled Demolition of the American Empire’. Carbon tax gecombineerd met een sociaal kredietsysteem.  Het wordt stapsgewijs geïntroduceerd op agressieve en manipulatieve wijze.

 

SDG (Sustainable development Goals)

SDG’s: ga naar pagina Sustainable Development Goals voor een uiteenzetting van de “Duurzame Ontwikkelings Doelen”.

Op die pagina vindt ook ook de linken naar subpagina’s waar alle 17 doelen apart worden besproken.

 

ESG (Evironmental, social and corporate governance)

ESG-standaard

  • Environmental, social and corporate governance (ESG) standards – normen op het gebied van milieu, maatschappij en ondernemingsbestuur – zijn een idee van Larry Fink, CEO van Blackrock.
  • Per jaareinde 2021 was dit bedrijf volgens wikipedia de grootste vermogensbeheerder ter wereld met een belegd vermogen van bijna 9 biljoen dollar.
  • Het klimaatbedrog is de basis om mensen via SDG’s in een social credit systeem te manipuleren. Bedrijven worden via ESG’s in een sociaal credit systeem gemanipuleerd.
  • Meer info: Klimaatbedrog en SDG’s.

 

Kritiek op ESG’s neemt toe

Dus je dacht duurzaam bezig te zijn met je mandje vol ESG-aandelen?

Kritiek op ESG-ratings – scores bedoeld om de duurzaamheidsprestaties van bedrijven te beoordelen – neemt met de jaren toe. In de praktijk blijken ze beleggers slechts het halve verhaal te vertellen en wordt vervuilende bedrijven ten onrechte een groen plakkaat opgespeld. Volgens vermogensbeheerder Robeco is er aanvullende informatie nodig om als investeerder écht een duurzame keuze te kunnen maken.

Lees verder – klik hier:  Change.inc

 

Onderzoeksjournalist James Corbett maakte een ontluisterende documentaire over het onderliggende doel van de ESG’s: ‘How Blackrock conquered the world’.

 

 

 James Corbett legt de diepere lagen van de ESG’s bloot

 

Tijdcodes en bronnen How Blackrock conquered the world
Onderzoeksjournalist James Corbett maakte een ontluisterende documentaire

Wat is de geschiedenis van Blackrock? Hoe is het zo groot en machtig geworden? Hoe ziet Blackrock de toekomst van de wereld? En natuurlijk.. heeft Blackrock iets te maken met ESG’s en andere duistere doelen?


De documentaire bestaat uit drie hoofdstukken en een conclusie:

2:00 min. Hoofdstuk 1 – Hoe is Blackrock aan zijn onmetelijke fortuin gekomen? Waarom zit Larry Fink niet in de gevangenis? Hoe kon Fink zijn invloed op de Joe Biden administration verzekeren? Larry Fink in de Board van het World Economic Forum. Blackrock heeft een sleutelpositie in elke belangrijke gebeurtenis wereldwijd?

12:57 min. Hoofdstuk 2 – De pandemie heeft niets met een virus te maken, maar alles met de verandering van het financiële en economische systeem. Bedacht, voorgesteld en geïmplementeerd door…. Blackrock.

Een financiële coup, gepleegd toen de wereld in de ban was van de plandemie?

29:46 min. Hoofdstuk 3 – De toekomst van de wereld. Wat is Blackrock van plan te doen met haar onmetelijke fortuin en wereldwijde invloed? Wat is haar doel? Zijn ESG’s in feite de social credit score voor bedrijven? De verschuiving naar ‘duurzaamheid’ betekent een verschuiving van waanzinnig veel kapitaal. Wie profiteert hiervan? En is dit nog maar het begin?

48.26 min. Conclusie – Een sprankje hoop. Is het duurzame investeringsbeleid van Blackrock niets meer dan bedrog? Elk bedrijf en elke industrie zal getransformeerd worden naar net-zero. Wordt het publiek zich bewust van de destructieve machtspositie van Blackrock en is er iets dat we hiertegen kunnen doen?

 

 

Bronnen: Op www.corbettreport.com https://www.corbettreport.com/blackrock/ vindt u een transcript met alle bronnen.

 

Aanbevolen documentaires John Titus:
 Mommy, where does money come from?

 Wherefore art thou, reserves?

 Larry and Carstens excellent pandemics

Aanbevolen documentaire en artikel

 ESG and the big oil conspiracy

 Seizing Everything: The Theft of the Global Commons – Part 2

 

 

Gaat het nog verder dan dat?

Wat is transhumanisme?

Laura Aboli legt uit wat het “eindspel” is – de post humanitaire agenda of te wel transhumanisme. Videowaarheid verzorgde de ondertiteling.

Wat is depopulatie?

Depolulatie (ontvolking) wordt steevast weggezet als complotdenken. Hieronder staan twee interessante en uitgebreide artikelen, die onderbouwing geven om in ieder geval te overwegen dat er een kern van waarheid in zou kunnen zitten.

 

1. Deagal’s Depopulation Forecast confirmed by Heavily Censored Pfizer Documents
Een controversiële voorspelling van Deagel, een wereldwijd inlichtingen- en adviesbureau, kwam in 2020 onder de aandacht vanwege de opzienbarende voorspelling van een aanzienlijke depopulatie in de Westerse wereld tegen 2025.

Dit was een zeer boute bewering. Uw regering probeert u te vermoorden’ is nog bouter. Maar helaas worden deze gewaagde beweringen nu ondersteund door een berg aan bewijs, waarvan het meeste is te vinden in de vertrouwelijke Pfizer documenten die de U.S. Food & Drug Administration op laste van de rechter openbaar heeft moeten maken. Lees verder: Deagel’s Depopulation Forecast confirmed by Heavily Censored Pfizer Documents

2. The shocking 2025 ‘Deagal’ Forecast andRemote Viewing in the Future
De Deagel corporation is een kleine tak van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, een van de vele geheime organisaties die gegevens verzamelt voor besluitvorming op hoog niveau en vertrouwelijke briefings voorbereidt voor instanties als de National Security Agency, de Verenigde Naties en de Wereldbank. Lees verder: ‘The Shocking 2025 ‘Deagel’ Forecast and Remote Viewing the future’

Lees ook: Chemtrails are part of the depopulation agenda

 

Meer info: Government & Pfizer Documents Implicate Gates & Schwab in Depopulation Scheme

Wat is omvolking?

Omvolking is net als depolulatie een idee dat steevast onder het rijk der complotten wordt geschaard. Weinig mensen hebben gehoord van het Kalergi plan, of zijn bereid om na te denken over een eventuele agenda achter mengen van rassen en nationaliteiten.

Voor wie meer over het Kalergieplan wil weten ga naar: ‘Het Kalergiplan – de omvolkingsagenda achter massa immigratie’

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.