Verenigde Naties

Helaas zijn de VN gecorrumpeerd

De werknemers van de UN genieten hoge salarissen en privileges. Helaas is deze organisatie veelvuldig in verband gebracht met corruptie en seksuele schandalen.

In het eerste uitklapblok staat een interview met een klokkenluider die een heel goed inzicht geeft in het dubieuze reilen en zeilen van de UN. In het tweede uitklapblok staat een reportage over het seksueel misbruik door “peacekeepers van de UN” in ontwikkelingslanden dat op grote schaal plaatsvind.

1. Klokkenluider van de VN over infiltratie en corruptie
Reiner Fuellmich interviewt ex-VN topman Călin Georgescu uit Roemenië die 17 jaar voor de Verenigde Naties werkzaam was voordat hij deze organisatie de rug toekeerde. Călin Georgescu beschrijft het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de Verenigde Naties door oligarchen, met name Klaus Schwab en het World Economic Forum (WEF). En hij schetst de machtsstructuren van de VN: de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu vertelt waarom hij de VN verliet, en hij beschrijft hoe de mensen die voor deze organisatie werken vaak in de illusie van het systeem gevangen zitten. Hij komt met verassend diepe inzichten over het belang van verbinding met onszelf, met de natuur en onze medemensen en hoe dit tot soevereiniteit kan leiden. Met dank aan Irma Schiffers die dit boeiende gesprek van ondertiteling heeft voorzien.

 

2. VN-medewerkers betrokken bij seksschandalen
 

 

 

 

De secretaris Generaal van de VN

António Guterres is de huidige secretaris-generaal van de Verenigde Naties.1 In een notendop:

• Voorstander van censuur2

• Voorstander van propaganda3

• Voorstander van de klimaatagenda4

• Voorstander van Digitale ID, gekoppeld aan bankrekening5

• Voorstander van vaccinagenda6

• Niet bekend met gezondheidsrisico’s van 5G7

• Twee handen op een buik met World Economic Forum8

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Verenigde Naties en het World Economic Forum (13 juni 2019) voor het samen versneld implementeren van Agenda 2030. v.l.n.r. Børge Brende, Klaus Schwab, Antonio Guterres, Amina J. Mohammed Bron: klik hier.

• VN en WEF zijn voorstander van het decriminaliseren van pedofilie9

• De SGD’s van de VN zijn de wapens voor de Great Reset van het WEF10

Het einddoel van de plannen van de VN – in samenwerking met het WEF en de EU – zijn harteloos en afschrikwekkend, want alle macht ligt bij de 1% rijksten der aarde die de 99% volledige onder controle willen hebben. Informeer uzelf zodat u kunt herkennen wat er gaande is en u ertegen kunt verzetten. Vergeet niet… dit zijn PLANNEN. Het hangt af van onze bereidheid om er wel of niet aan mee te werken in hoeverre dit de realiteit wordt.

De EU leunt zwaar op de WHO en VN

De EU is de tussenschakel tussen de supranationale – ongekozen – machtshebbers (WHO, UN, WEF) en de nationale gekozen machtshebbers. 

“Nederland wordt steeds duidelijker aangestuurd door de ondemocratische EU, we kunnen immers niet op ze stemmen. Plannen om de digitale ID (QR-code) grootschalig in te zetten zijn vergevorderd, er wordt van alles aan deze digitale IS gekoppeld: medische status, persoonlijk CO2-budget en zelfs digitaal geld. Cash geld (anoniem geld) verdwijnt en vrije en anonieme toegang tot het internet (vanwege ‘criminaliteit’) wordt aan banden gelegd via QR. De digitale ID wordt aan steeds meer gekoppeld en zorgt dat burgers niet meer vrij zullen zijn. Als we gehoorzamen kunnen we voorwaardelijk deelnemen aan de samenleving en krijgen we privileges, naar Chinees model. Helaas is dit geen complottheorie, alles is terug te lezen op de website van de EU. De politiek en hun spreekbuis – de gekochte media – meten het ‘verkopen’ aan het volk. Laat u niets wijsmaken, laat u niet afleiden. Volg alternatieve/ onafhankelijke media.” – Flyers SDG – hier te bestellen

De geschiedenis die nooit is verteld

Het onderstaande interview Van Ivor Cummins met Dr. Jacob Nordangard is zeer de moeite waard. Het verklaart waarom de wereld steeds gekker lijkt te worden. (niet ondertiteld)

 

De geschiedenis die nooit is verteld
Dit interview behandelt alles van belang: de geopolitieke geschiedenis van Rockefeller/Carnegie/Ford stichtingen, tot aan de invloedrijke dominantie van Rockefeller in de jaren 1940. En hun oprichting van de Volkenbond (later de Verenigde Naties en de WHO).

De ontwikkelingen versnellen met de oprichting van het Rockefeller Brothers Fund, de Trilaterale Commissie, de Club van Rome, het European Management Forum (dat al snel het World Economic Forum zou worden), de UN Agenda 21, de Earth Charter Commission, de G20 – en een duizelingwekkende reeks steeds machtiger wordende organisaties tot in de jaren 2000.

Een belangrijk moment vond plaats in 2019, toen het enorm uitgebreide World Economic Forum in alle stilte een samenwerkingscontract tekende met de Verenigde Naties (een gebeurtenis met enorme gevolgen – maar nul media-aandacht).

In het kort verklaart deze epische productie het bizarre gedrag van Covid, Climate, Trans, enz. Het interview is aangevuld met illustraties en clips.

Dr. Nordangård’s boek in het Engels kunt u hier bestellen.

Rockefellers – Rockefeller controlling the game

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.