Geen honger

Geen Honger?

Het officiële verhaal volgens Sustainable Development Goals Nederland:

“Vergeleken met andere landen komt ondervoeding in Nederland niet vaak voor. Bij ons ligt de nadruk van dit doel op de duurzaamheid van de voedselproductie en de impact ervan op de kwaliteit van de leefomgeving en het dierenwelzijn. Ook voedselverspilling moet afnemen.” SDG.nl

 

In de praktijk zien we dat honger toeneemt in Nederland

 

De terugkeer en toename honger in Nederland

Meer honger wereldwijd én in NederlandRode Kruis (26-02-21)
“Ook in Nederland komen mensen in de problemen door de pandemie. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen die hun schoonmaakwerk kwijt zijn, maar ook om alleenstaande ouders, studenten en ondernemers. Het Rode Kruis helpt hen met voedselkaarten en zal die hulp de komende weken opschalen naar 6.000 voedselkaarten per week.”

Honger in Nederland is niet langer ondenkbaarFoodlog (03-12-2022)
“De Voedselbanken Nederland zijn eigenlijk ‘een krankzinnig logistiek succes’, zegt voorzitter Leo Wijnbelt. Maar ook een organisatie die piept en kraakt in zijn voegen. Honger in Nederland is niet langer ondenkbaar.”

Luide roep om hulp nu rijen voor voedselbanken langer en langer worden – Telegraaf (09-12-22)
In steeds meer delen van het land kloppen mensen aan bij noodlocaties

De voedselbanken krijgen het steeds drukkerNOS (23-08-22)
“Ook tweeverdieners en mensen met een baan krijgen het steeds lastiger en moeten een beroep doen op de voedselbank.”

‘De politiek zorgt ervoor dat voedselschaarste uitmondt in hongersnood’Foodlog (04-09-2023)
“Historisch gezien hadden hongersnoden wellicht vooral natuurlijke oorzaken, maar sinds het midden van de vorige eeuw zijn hongersnoden altijd te voorkomen en hebben ze vooral met politiek falen en conflicten te maken.”

 

Nederland: voedselproducerend land bij uitstek

Nederland was tot nog toe het tweede exportland van voedsel ter wereld. Onze boeren zijn zeer efficiënt in het produceren van voedsel. Ga naar doel 14 voor meer informatie over de Nederlandse boeren.

 

Oplossingen?

De oplossingen van de overheid voor het voedselprobleem dat zij creëren zijn:

1. Foodhubs
In het onderstaande filmpje kondigt Mark Rutte een initiatief aan van het World Economic Forum – wat hij kennelijk in Nederland aan het implementeren is. Hebben wij daarvoor gestemd?

 

2. Insecten eten

Koning Willem Alexander en s ’werelds grootste insectenverwerkingsbedrijf

Insecten zitten vol met parasieten

Eet smakelijk…

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>If you put the mantis underwater, the parasite will come out itself <a href=”https://t.co/qjNDmlyrcV”>pic.twitter.com/qjNDmlyrcV</a></p>&mdash; 🔸Christian Castle🔸 (@ChrisFCB_) <a href=”https://twitter.com/ChrisFCB_/status/1688048683084820480?ref_src=twsrc%5Etfw”>August 6, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

 

Laat u niet misleiden. SGD 2 – Het onderliggende doel:

Genetisch gemanipuleerd voedsel, foodhubs, kweekvlees, insecten.

Het is lang geleden dat er honger was in Nederland. Na de Tweede wereldoorlog volgde een periode van opbouw tot Mark Rutte aan de macht kwam en er een periode volgde van afbraak. Elders in de wereld is er altijd honger geweest.  De VN (noch de WHO, noch het WEF) hebben zich ingezet om hier een einde aan te maken. Hun plannen gaan om controle, overname van de markt en afhankelijkheid van de bevolking.

 

Wat willen we eigenlijk zelf?

SDG 2 – Voldoende volwaardige voeding voor elke wereldbewoner.

 

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.