Goede gezondheid en welzijn

Goede gezondheid en Welzijn?

De officiële beschrijving volgens SDG Nederland:

“Het voorkomen van voortijdige sterfte veroorzaakt door overdraagbare en niet-overdraagbare ziektes en psychische problemen staat hoog op de VN-agenda. Het aanpakken van roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik kan de gezondheid van veel Nederlanders verbeteren.” SGD.nl

 

De gezondheid van Nederlanders wordt niet beter maar slechter

Er is een “onverklaarbare” oversterfte. Turbo-kankers, myocarditis en andere hartproblemen, bloedstollingen, stoornissen met voortplantingsorganen etc. zijn maar een greep uit de vele ernstige aandoeningen die een verontrustende stijgende lijn laten zien. Depressie en verminderd welzijn nemen toe.

SGD 3 beoogt het behoud of een verbetering van goede gezondheid en welzijn, maar in de praktijk zien we het tegenovergestelde.

I. Gezondheid – meer sterfte en meer ziekte en minder geboortes
 • Oversterfte – verband met corona-injectie

Sinds de uitrol van de Corona-injecties is er sprake van een flinke oversterfte. Ernst Kuipers weigert onderzoek te doen naar de link tussen oversterfte en de Corona-injectie. Sterftecijfers en informatie over de vaccinatiestatus worden achtergehouden.

voor de hand liggende verklaring oversterfte

In USA publiceerde Steve Kirsch op 14-10-23 een artikel getiteld “The died suddenly vaxed versus unvaxxed waaruit het volgende citaat afkomstig is:

 De verhouding tussen niet-gevaccineerden en gevaccineerden bij de mensen die plotseling stierven sinds de introductie van de COVID-vaccins wordt geschat op minder dan 1 op 1.000. Toch is 25% van de Amerikanen niet gevaccineerd.

 Als het COVID-vaccin geen verband houdt met de sterfgevallen, dan zou ongeveer 25% van de mensen die plotseling sterven niet gevaccineerd moeten zijn. Dit is niet het geval. Het is minder dan 0,1%. Dit is statistisch onmogelijk tenzij er een oorzaak is.

 Eén verklaring: het vaccin veroorzaakt de sterfgevallen.

Is er een andere verklaring? Niemand heeft ooit een alternatief aangevoerd.

debat van het Britse parlement over oversterfte, 20-10-23

Politici houden zich wereldwijd verre van  ‘oversterfte en de link met covid-injecties’ – een historisch debat van Engels Parlementslid Andrew Bridgen wordt gevoerd voor een bijna lege zaal.

 

 • Toename ziekte – verband met de corona-injectie
Grootschalig bewijs vaccinatieschade VAERS-data

“Er is onomstotelijk bewijs geleverd in de VS dat de Corona-injecties de oorzaak zijn van onnoemelijk veel sterfgevallen en levenslange bijwerkingen. En ook dat degenen die verantwoordelijke posities bekleden dit al heel vroeg wisten. Toch bleven autoriteiten maar roepen dat de ‘vaccins’ veilig en effectief waren. 

De officiële cijfers laten zien hoe misdadig de overheid in de USA – en waarschijnlijk in alle door het WEF geïnfiltreerde landen – is. De CDC wist na vijf dagen al dat het aantal bijwerkingen zo de spuigaten uit liep dat de instanties het niet eens konden verwerken, maar zij trok niet aan de bel. En de uitrol ging verder tot zelfs de tieners en later de kinderen aan toe, terwijl die geen risico liepen op bijwerkingen of sterfte aan Covid-19.” – Grootschalig bewijs vaccinatieschade VAERS-data

 

 • Toename aan miskramen en minder geboortes – verband met de corona-injectie
  De vruchtbaarheid en het aantal geboortes nemen af in het Westen.
Wobverzoeken laten zien dat Pfizer een lawine aan miskramen veroorzaakt
Een van de eerste rapporten die Pfizer moest overhandigen, was een ‘Cumulatieve analyse van rapporten over bijwerkingen na toelating’, waarin gebeurtenissen worden beschreven die tot februari 2021 bij Pfizer zijn gemeld. Hieruit bleek reed een schrikbarende toename aan miskramen – Lifesite news In Nederland gebruiken we eveneens vaccins van Pfizer.

Del bigtree wijdde een talkshow aan het toenemende aantal miskramen van zwangere vrouwen die het covid-vaccin kregen.

 

 

 

Hoe Rockefeller een monopolie in de geneeskunde creëerde – en geld het belangrijkste doel werd

Een video die in minder dan een half uur korte metten maakt met het algemeen geaccepteerde denken over de Westerse Geneeskunde.

 
[aiovg_video id=56655]

 

 

II. Welzijn – de grote aanval op ons welbevinden

 

 

 • Pensioenen zijn minder waard en worden mogelijk zelfs bedreigd?

1. Deskundigen uiten hun zorg over het nieuwe pensioenstelsel wat volgens hun niet uitvoerbaar is, maar worden genegeerd – Op1

2. Financieel deskundige Ab Flipse legt uit hoe het zit:

De grote pensioenroof
De nieuwe pensioenwet zit vol valkuilen

 

 

Gaat de “transitie” naar het nieuwe systeem over het verbloemen van de grote pensioenroof?

 

 

 • Zorgverzekeringen worden duurder
  De zorgpremies gaan volgend jaar flink omhoog. Dat hebben verzekeraars recent laten doorschemeren bij de presentatie van hun halfjaarcijfers. “Met de stijgende zorgkosten, is een flinke premiestijging onvermijdelijk”, zegt ook zorgeconoom Wim Groot – Telegraaf
 • Kwaliteit van de zorg neemt af
Voorbeelden

Enkele voorbeelden:

 1. Tekort aan huisartsen:“De problematiek van huisartsentekorten speelt op landelijk, regionaal, lokaal en praktijkniveau.”Landelijke huisartsen vereniging
 1. Slechte Jeugdzorg:
  “Het ene na het andere gewichtige rapport constateert dat het mis is in de jeugdzorg. Om wat voor problemen gaat het dan precies? Hoe zijn ze ontstaan? En nog belangrijker: zijn ze op te lossen?” Nu.nl (28-03-22)
 1. Kraamzorg noodgedwongen heringericht, minder zorg bij tweede kind
  Nederland komt ongeveer 1500 kraamverzorgers tekort. En van de 9500 kraamverzorgers is ook nog eens 10 procent langdurig ziek. –NOS (09-08-23)

 2. Onvoldoende zorg voor kwetsbare ouderen
  “‘Oliedom’, zeiden huisartsen over het schrappen van het aloude bejaardenhuis. Want nu er een gapend gat tussen thuis wonen en het verpleeghuis zit, is er onvoldoende zorg voor kwetsbare ouderen.” Code Oranje

 Etc. 

 

 

Laat u niet misleiden – SGD 3 het onderliggende doel

Big Farma , vaccinaties, integriteit van het lichaam wordt aangetast

Laat u niet misleiden – de overheid is NIET bezig met het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de burgers, maar met haar eigen agenda. Het afbreken van de oude wereld in voorbereiding op de great reset. De invloed van Big Farma is enorm. De hele wereld als klant voor en opgeklopte pandemie. En de bijwerkingen leveren alleen maar meer klanten en winsten op. We dienen zeer alert zijn op verplichte vaccinatie’s – waar de WHO op zinspeelt – die de integriteit van ons lichaam aantasten.

 

 

Wat willen we eigenlijk zelf?

SDG 3: Medische keuzes zijn vrije keuzes. Goede medische zorg. Betaalbare biologische voeding.

Gezondheidszorg die gaat om het bevorderen en behouden van gezondheid, in plaats van de (winstgevende) strijd tegen ziektes.

• Mike Verest & Gretha Martina – www.leefbewust.nu
Met de Leef Bewust Lifestyle® leer je op je eigen tempo over de meest krachtige holistische gezondheidstechnieken om lichaam en geest in balans te brengen.

• Juglen Zwaan – www.ahealthylife.nl
Informatie over hoe je gezonder kunt eten. Nieuwsbrief en webshop.

 

Initiatieven op het gebied van de zorg:

 

Een mooi initiatief van Teun Toeben:
 

 

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.