WEF

The Great Reset: chaos voor de burger en grootheidswaan voor de elite

 

De plannen van het world economic forum in 5 minuten

Het onderstaande filmpje bespreekt hoe de plannen van het WEF voor een ‘Great Reset’ tot in de details uitgewerkt zijn in een soort van “doorklik-oog”. Kennelijk liep het iets te veel in de gaten en nu is hij niet meer te vinden op de website van het WEF.

Dat hij er heeft gestaan is 100% zeker – dat kan ik u als schrijver van deze website verzekeren. Ik heb hem namelijk zelf gezien en bestudeerd.

Alles – van covid tot klimaat tot 5G en meer – is van te voren gepland en wordt doelbewust over ons uitgerold. Het einddoel van de globalisten is  een totaal gecontroleerde transhumanistische maatschappij.

 

The Great Reset

De great Reset is het megalomane plan van de globalisten. Het komt neer op het overhevelen van het geld – en de macht – naar de Elite en het verarmen en afhankelijk maken van de bevolking. De Great Reset wordt ook wel ‘The forth Industrial Revolution’ of ‘het nieuwe normaal’ genoemd.

  • Het ‘nieuwe normaal’ had tot doel de bevolking eraan te laten wennen dat we “na de coronacrisis” nooit meer terug zouden gaan naar de wereld zoals we die kenden voor de pandemie.
  • Sinds het begin van de pandemie had Mark Rutte – die toen al lang en breed was geïnformeerd over de plannen van Klaus Schwab – het over het “nieuwe normaal.”
  • Door aanhoudende angstpropaganda is de bevolking bereid geweest om “tijdelijke” maatregelen te accepteren “om het virus eronder te krijgen”.
  • De dictatuur van het ‘Nieuwe Normaal’ wordt aangestuurd door angst voor Covid-19 en richt grote schade aan in het dagelijks leven van gewone burgers.
  • Het ‘Nieuwe Normaal’ – gepropageerd door de media, opgelegd door politici, en afgedwongen door politie – is hoofdzakelijk in het voordeel van de globalisten. De onderstaande video legt een diepere agenda bloot die niets te maken heeft met gevaar of gezondheid, maar met geld en macht.

 

Het nieuwe normaal

 

 

Het verraad van onze politici
De infiltratie van het WEF in de Nederlandse politiek

Pepijn van Houwlingen (FvD) heeft zich vastgebeten in het blootleggen van de – geheime – banden van onze ministers met het World Economic Forum. Wat eerst volmondig werd ontkend valt niet meer onder stoelen of banken te steken.

 

Onze politici moeten kleur bekennen

Deze motie maakt het wel erg gemakkelijk om te concluderen welke partijen zich laten aansturen door het World Economic Forum.

 

 

 

 

Voor meer informatie over het WEF ga naar de pagina World Economic Forum op de website www.stichtingvaccinvrij.nl

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.