Belangenverstrengeling

WHO werkt voor de elite ten koste van de mensheid

 

  • De Wereldgezondheidsorganisatie zou een andere naam moeten hebben. Zij is niet geïnteresseerd in (het bevorderen) van de gezondheid van de wereldbevolking. Als de WHO werkelijk gezondheid als prioriteit zou hebben dan zou zij zich inzetten voor  schoon drinkwater, volwaardige voeding, schone lucht, en voorlichting over een gezonde levensstijl.
  • Dit zou goedkoper en vele malen doeltreffender zijn dan de hele wereld van vaccins te voorzien en een controle systeem op te bouwen om “medewerking” af te dwingen “omwille van gezondheid”.
  • De vaccinatie- en maatschappelijke schade treft de gehele mensheid terwijl de 0,1% ultra rijken nog rijker worden.
  • Zal de WHO ooit worden ontmaskerd en bestraft als criminele organisatie die misdaden tegen de mensheid pleegt?
Sterfte en ziekte als gevolg van vervuild drinkwater

Sterfte en ziekte als gevolg van een gebrek aan (gezonde) voeding

Op 08-07-2021 publiceert humanitaire organisatie Oxfam een rapport met de titel “The Hunger Virus Multiplies”. Volgens de bevindingen van Oxfam gaan er anderhalf jaar na de start van de pandemie meer mensen dood aan de honger dan aan het virus.

Naar schatting sterven er elke minuut elf mensen aan de honger, aldus Oxfam. Sterfte aan de honger is in grote mate toegenomen sinds de”covid-crisis”, maar de media hebben het er niet over.

Covid-19 heeft een sterftepercentage van 0,15% wereldwijd. Op 16-12-2020 zijn de wereldwijde kosten voor het bestrijden van Covid-19 al uitgekomen op 11,7 triljoen dollar. En de kraan blijft wijd openstaan. De kosten voor alleen de vaccins tot 2025 zijn beraamd op 157 miljard dollar. De bijkomende kosten voor de transitie naar een “veilige” lees controle maatschappij zullen tientallen triljoenen dollars zijn.

Waarschijnlijk hadden we een wereld zonder honger kunnen creëren voor dat geld…

Winstgevende strijd tegen ziekte

Voor de WHO staat “gezondheid” gelijk aan de “strijd tegen ziekte” met prikken en pillen – waar waanzinnig veel geld mee wordt verdiend – maar zelfs voor het Rijke Westen gaat dan niet op. Deze prachtige documentaire over de rol van voeding bij het ontstaan van ziekte spreekt boekdelen:

 

Schoon drinkwater, volwaardige voeding en schone lucht

Als de WHO werkelijk gaf om gezondheid, dan zorgde zij voor wereldwijd schoon drinkwater, zette zij zich in voor een schoon milieu en stimuleerde zij zaken als onderstaand initiatief zodat niemand ter wereld honger hoeft te lijden.

De WHO is niet geïnteresseerd in gezondheid. Deze organisatie behartigt de belangen van haar donateurs in plaats van die van de wereldbevolking. Zij is bovendien gekaapt door megalomane psychopaten die de wereldbevolking willen decimeren en de rest onder controle willen houden met behulp van artificiële intelligentie en het opzetten van een surveillance state – met andere woorden een slavenmaatschappij.

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.