Machthebbers

Wie zijn de meest invloedrijke personen binnen de WHO?

Bill Gates

Bill Gates is een zakenman – géén arts en géén wetenschapper. Hij heeft buitengewoon veel invloed binnen de WHO omdat hij een van de grootste donateurs is. Wie betaalt, bepaalt.

Wie is Bill Gates? - video

Bill Gates heeft met zijn onmetelijke fortuin de WHO ‘gekocht’, gekaapt, overgenomen. Wie betaalt bepaalt is nergens zozeer van toepassing als op Bill Gates en de WHO. Zijn intenties zijn duidelijk. Hij wil de controle hebben over de hele wereld. Zijn imago als filantroop is een laagje vernis dat mensen moet misleiden over zijn ware intenties.

Onderzoeker James Corbett heeft meerdere afleveringen gemaakt over Bill Gates. Leer uw vijand kennen.

 

Ontmoet Bill Gates

 

Het plan van Bill Gates om de hele wereld te vaccineren

 

Hoe Bill Gates de gezondheidszorg wereldwijd heeft gemonopoliseerd

 

Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur

 

De smerige plannen van Bill Gates
Landbouwgrond

Steeds meer blijkt dat de onstilbare honger naar macht van Gates onmetelijke proporties aanneemt. Een paar twitterberichten:

 

Bill Gates bezit het grootste gedeelte van de landbouwgrond in Amerika.

 

Klimaat

Bill Gates hakt hele wouden om en verbrand de bomen.

Muggen

Bill Gates bezit een muggenfabriek. Elke week worden 30 miljoen muggen vrijgelaten in 11 landen.

 

 

Landbouwgif

Bill Gates financiert toxisch landbouwgif dat geslachtswijziging kan veroorzaken. Voormalig volksvertegenwoordiger Tulsi Gabbard waarschuwde op Twitter dat chemicaliën die door Bill Gates worden geproduceerd en op onze gewassen worden gesproeid, de genderdysforie-epidemie veroorzaken die over Amerika raast. De belangrijkste fabrikant van atrazine is Syngenta en het is een van de meest gebruikte herbiciden in de Verenigde Staten. Syngenta werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation en ontvangt via hen aanzienlijke financiering.   Atrazine is extreem gevaarlijk omdat het het hormoonprofiel van mensen verandert. Studies hebben aangetoond dat kikkers en andere dieren die blootgesteld worden aan atrazine vaak veranderen in het andere geslacht. “Het Congres moet atrazine, een van de meest gebruikte en giftige herbiciden, verbieden om verdere vervuiling van onze voedsel- en watervoorraad te stoppen,” verklaarde Gabbard in een tweet.

  

Tedros Adhanom Gebreysus

Tedros Adhanom Gebreyus  is directeur van de WHO en een zeer omstreden figuur vanwege zijn rol in de genocide in Ethiopië die 2,5 miljoen mensen het leven heeft gekost. Hij is door Bill Gates naar voren geschoven als directeur van de WHO.

Wie is Tedros Gebreyesus? - video

Tedros Gebreyus is een zeer omstreden figuur vanwege zijn rol in de genocide in Ethiopië. Lees het artikel:
Directeur van de WHO heeft zich schuldig gemaakt aan misdaden tegen de mensheid?

 

Hierna volgen twee video’s van KLA.tv en James Corbett. “Het Tedros-dossier”, van KLA.tv legt meedogenloos het criminele verleden van de huidige directeur-generaal van de WHO bloot en ontmaskert hem als terrorist en zware crimineel! In de tweede video legt James Corbett uit dat – grotendeels onopgemerkt door het publiek – Tedros nu zijn opmars plant om de machtigste man ter wereld te worden door middel van nieuwe internationale verdragen.

 

 

De onderstaande video van James Corbett legt uit wie achter dit pandemie verdrag zit, en hoe hiermee de wereldbevolking onder het corrupte WHO-regime zal komen te staan.

 

 

 

Jeremy Farrar

Jeremy Farrar is de hoofdwetenschapper van de WHO. Hij is een uitgesproken voorstander van vaccins en van het “cognitief homogeniseren” van baby’s door middel van kunstmatige intelligentie.

Wie is Jerremy Farrar? - Video

Onderzoeksjournalist Witney Webb schets een verontrustend beeld van de richting die de WHO op wil gaan. Kim Iverson interviewde Whitney Webb over Jeremy Ferrar, de nieuwe ‘chief scientist’ van de WHO. Het bevat schokkende informatie over de AI-agenda en het “cognitief homogeen maken van baby’s”. De stichting Vaccinvrij publiceerde een artikel gebaseerd op het interview. WHO benoemt Jeremy Ferrar als nieuwe hoofd wetenschapper – waarom dit een gevaar voor de mensheid betekent

De video van het interview staat hieronder. De intro is nogal lang. Het gesprek start op ongeveer 4:00 min. (niet ondertiteld)

 
Op de website van de stichting Vaccinvrij kunt u veel informatie vinden over de WHO en haar meest invloedrijke donateur.
 

Van de initiatiefnemers van Stichting Vaccinvrij · © Copyright stopwho.nl · Alle rechten voorbehouden.